Márciusi ébredezés

Március van és mi ismét készülődünk. Készülődünk a nyitásra. Köszönjük mindenkinek, aki tavaly a vendégünk volt; velünk túrázott vagy csak kerékpárt bérelt tőlünk, reméljük sokukat viszontlátjuk idén is. Fárasztó, de fantasztikus nyár volt, sok élménnyel gazdagodtunk és sok hasznos információt gyűjtöttünk, sokat is tanultunk belőlük. Tavaly megszerzett tudásunkat idén megpróbáljuk minél jobban felhasználni, hogy még jobbak legyünk, vendégeink pedig még elégedettebbek.

De nézzük, mi minden történt ősztől tavaszig nálunk!

December elején elcsomagoltuk az ebike-okat téli álmukra (azóta is pihennek). A téli cyclocross szezont végigizgultuk egy tehetséges magyar leányzónak; Vas Kata Blankának köszönhetően. Kicsit bepillantottunk a téli olimpiába is, bár abban aránylag kevés volt a kerékpár. ☺ Közben egyre izgatottabban készülünk az Év Kerékpáros Eseményére: a Giro-ra! Minket különösen közelről érint az ügy, hiszen a legelső nap legelső befutója Visegrádon lesz, a mi városunkban, méghozzá a Fellegvárban. (Előre szeretném itt jelezni, hogy május 6.-án biztosan nem leszünk az esemény miatt nyitva.) Bővebb bepillantás az eseménybe:

http://www.velo.hu/itt-a-2022-es-giro-d-italia-magyarorszagi-utvonala.html

Mindeközben Visegrád, a Dunakanyar turisztikai központja is készül a szezonra; megújuló utakkal, parkolóval, szállodákkal várjuk az idén nyáron idelátogatókat. Ha csak egy napra szeretnél idejönni egy jót túrázni velünk, akkor már két központi parkolót is tudsz használni. Ha pedig itt töltenétek az éjszakát is (vagy akár többet), akkor érdemes előre lefoglalni a szállásotokat: a választék hatalmas a vendégházaktól a négycsillagos szállodákig. Ezekről itt találsz bővebb információt:

https://visitvisegrad.hu/szallas

Mivel mi teljesen itthon vagyunk- szó szerint is- a Dunakanyarban, ezért nagyon szívesen segítünk nektek az e-bike bérlésen/túraajánlaton felül, hogy mit hol találtok; hol érdemes egy lángost vagy egy komplett vacsorát enni, milyen egyéb sport vagy kikapcsolódási lehetőségeket találtok itt.

Idén egyébként pár újdonság nálunk is várható:

-letölthető kerékpáros túraútvonalak,

-kedvezmény a visszatérő vendégeinknek,

-az eddig is ingyenesen kérhető kerékpáros táskán, gyerekülésen, bukósisakon felül kis induló energiacsomaggal is készülünk.

Visegrádon (és a környékén) már régóta jól ismerik a mi kis családi vállalkozásunkat, a márciusi Visegrádi Hírekbe is ezen apropóból kerültünk be, olvassátok szeretettel:

https://www.visegrad.hu/sites/default/files/visegradi-hirek/2022-03/vh-marcius-online-.pdf

Ahogy az időjárás alakulását nézzünk március második felében már mehetnek útjukra a kerékpárok; érdemes időben tájékozódni valamelyik elérhetőségünkön!

https://eltekerentyu.hu/info/