Dübörögnek az e-bike túrák

Dübörögnek az e-bike túrák a Pilisi Parkerdő területén. Fő célpontunk még a környező látványoságokkal elkápráztató Panoráma túra, de voltak már bátrabb jelentkezők, akik hosszabb útra is elmerészkedtek velünk. A csapatok összetétele nagyon vegyes: családok 14-65 év között, nyugdíjas kiránduló csapatok, illetve a közeli szállodákban konferenciákra, csapatépítő együttlétekre érkező felnőtt csoportok. Törekszünk rá, hogy minden túrán a maximumot nyújtsuk; mind szóban, mind látvánnyal, hogy Visegrád és a Dunakanyar örökre a szívébe és retinájába égjen mindenkinek. A visszajelzések alapján erre jó esélyünk van! 🙂

A túrák jelenleg heti 6 alkalommal vannak meghirdetve, de 4 fő felett igény szerint a kitűzött időponttól eltérően is elindulunk! A túrák időpontjait ITT tudod megnézni.

Az ebike túrák reklámozásában segítségünkre van az Aktív Magyarország és a Duna-Ipony Nemzeti Park is, akik oldalaikon népszerűsítik elektromos kerékpáros kirándulásainkat. 

A szakvezetővel vezetett, végig a Pilisi Parkerdő és a Duna-Ipoly Nemzeti Parkon keresztül vezető túráinkra telefonon érdemes bejelentkezni a meghirdetett időpont előtti nap este 18 óráig.

Az ebike túrák árát jelenleg készpénzzel, bankkártyával vagy OTP Pihenőkártyával lehet rendezni a helyszínen.

 

Várunk mindenkit sok szeretettel!