Vezetett túráink elektromos kerékpárral a Dunakanyarban 2024-ben is sok szeretettel és lendülettel várunk mindenkit!

 

Jelenleg három, teljesen más karakterű túra közül tudtok választani; egy a közös bennük: mindhárom tele lesz fantasztikus élményekkel! Túráinkat tapasztalataink alapján bátran ajánljuk minden korosztálynak (a kerékpárok 150cm-től használhatóak) és az sem kizáró ok, ha rég ültél utoljára bringán! Az elektromos rásegítéssel tényleg bárhova eljuthatsz Velünk!

A túrák alatt lehetőség lesz frissíteni, pihenni, élvezni a tájat, illetve sok hasznos információval gazdagodni a Pilisi Parkerdőről és a Nemzeti Parkról.

A túrákhoz biztosítunk bukósisakot (ha van, hozhatod a sajátodat is!), nyeregtáskát. Innivalót, ennivalót ajánlott hozni, különösen a hosszabb túrára. Kényelmes, sportos ruhát húzz, és egy hátizsákba nyugodtan tegyél be egy esőkabátot vagy vékony pulcsit, mert elkaphat minket bárhol egy zápor vagy hűvös lehet a lejtőkön.

Igény szerint 4 főtől a kiírt időponttól függetlenül is tartunk ebike túrát, ezzel kapcsolatban keressetek bennünket telefonon: 06304799740

Panoráma túra

Ezen a nem túl hosszú, de izgalmas látnivalókban mégis nagyon gazdag túrán szeretnénk bemutatni Visegrád és egyben a Dunakanyar legszebb panorámájú helyeit. A túra hossza hozzávetőleg 20 km, elektromos kerékpárral könnyen teljesíthető, ettől függetlenül kb. 450m szintkülönbséget kell leküzdeni. Érdemes rászánni 2,5-3 órát az életünkből, hogy felfedezhessük ezeket az ismert vagy kevésbé ismert célpontokat, mint: Salamon torony, Sibrik domb, Mátyás forrás, Mogyoró hegy, Zsitvay kilátó, Panoráma kilátó, Apátkúti völgy. A frissítésről az útközben utunkba kerülő források gondoskodnak (Mátyás-forrás, Kaán-forrás). Útközben bepillantást nyerhetünk a Visegrádi-hegység élővilágába; mind a növény, mind az állatvilág igen gazdag és változatos. A túra végig a Duna-Ipoly Nemzeti Park természetvédelmi területén halad keresztül, szakvezetéssel. A túra ára 10 000.-Ft/fő.

Skanzen túra

Szereted a természetet? A hűsítő szelet, ami az arcodat csiklandozza, miközben a faágakon átszűrődő napsugarakat csodálod? Nem bánod, hogy 40km alatt alig találkozol autókkal, de biztonságos és kényelmes aszfaltozott utakon haladsz? Akkor ez a túra Neked szól! 790m szintkülönbséggel bejárjuk a Pilisi Parkerdő legszebb helyeit, hegyre fel és le és fel és le...érintünk völgyet, forrást, kaszálót, vízesést-ezer csodát. A túra végig a Duna-Ipoly Nemzeti Park természetvédelmi területén halad keresztül, szakvezetéssel. A túra során a Skanzenbe nem látogatunk be! A túra ára 11 000.-FT/fő.

Erdei kalandozás

Élvezed a kihívásokat? Nem riasztanak el az emelkedők és a földutak? Ki szeretnéd próbálni, hogy milyen érzés meghódítani a hegyeket egy ebike segítségével? A vasárnapi túránk erről szól: önmagad és a hegyek leküzdéséről! Jutalmul Magyarország legszebb panorámájával ajándékozunk meg a csodálatos Dunakanyarra! 50km és 1000 méter szintkülönbség, javarészt erdészeti földutakon végigtekerve. A túra végig a Duna-Ipoly Nemzeti Park természetvédelmi területén halad végig, szakvezetéssel. A túra ára 12 000.-Ft/fő. Az Erdei kalandozás túránk 12 éves kortól teljesíthető!

A túrákra jelentkezni telefonon vagy e-mail-ben lehet. A túra díját a helyszínen lehet rendezni, készpénzzel vagy bankkártyával, illetve OTP Szép kártyával.

Ha autóval érkezel hozzánk, kérünk, hogy autóddal a Fő utcában vagy a Visegrádi Sportcentrumban parkolj!

Minden túrázónk figyelmét szeretnénk felhívni, hogy a túrák során a KRESZ szabályok betartása mindenkinek kötelező!

A túrák alatt (meg egyébként is) szemetelni TILOS, kérünk, hogy vidd magaddal a szemeted az első kukáig!

Ha kérdésed van még, nézd meg a Gyakran Ismételt Kérdések  oldalunkat vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

A túra kiindulópontján nem fogsz nyilvános mosdót találni, kérünk, hogy igény szerint keresd fel valamelyik nyilvános szolgáltatót (Visegrádi Sportcentrum, Mol benzinkút, Szent Korona pékség).

Túraidőpontok:

Panoráma és Skanzen túra jelenleg igény szerint.

Erdei kalandozás túra: VASÁRNAP 11:00-16:00 

Az időpontok érdeklődés függvényében változhatnak, kérünk, érdeklődj telefonon vagy email-ben!

A túrákra érdemes 15-20 perccel korábban érkezni, hogy beállíthassuk a kerékpárodat, rendezzük a papírokat és a fizetést, illetve válaszolhassunk az esetleges kérdéseidre.

Túrákat egyedi igény szerint más időpontokban is indítunk, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eltekerentyu@gmail.com

06304799740