Vezetett túráink elektromos kerékpárral a Dunakanyarban

 

Jelenleg három különböző túra közül tudtok választani; egy a közös bennük: mind tele lesz fantasztikus élményekkel!

A túrák alatt lehetőség lesz frissíteni, pihenni, élvezni a tájat, illetve sok hasznos információval gazdagodni a Pilisi Parkerdőről és a Nemzeti Parkról.

A túrákhoz biztosítunk bukósisakot (ha van, hozhatod a sajátodat is!), nyeregtáskát. Innivalót, ennivalót ajánlott hozni, különösen a két hosszabb túrára. Kényelmes, sportos ruhát húzz, és egy hátizsákba nyugodtan tegyél be egy esőkabátot vagy vékony pulcsit, mert elkaphat minket bárhol egy zápor vagy hűvös lehet a lejtőkön.

Igény szerint 4 főtől a kiírt időponttól függetlenül is tartunk ebike túrát, ezzel kapcsolatban keressetek bennünket telefonon: 06203439374

Panoráma túra

Ezen a nem túl hosszú, de izgalmas látnivalókban mégis nagyon gazdag túrán szeretnénk bemutatni Visegrád és egyben a Dunakanyar legszebb panorámájú helyeit. A túra hossza hozzávetőleg 20 km, elektromos kerékpárral könnyen teljesíthető, ettől függetlenül kb. 450m szintkülönbséget kell leküzdeni. Érdemes rászánni 2,5-3 órát az életünkből, hogy felfedezhessük ezeket az ismert vagy kevésbé ismert célpontokat, mint: Salamon torony, Sibrik domb, Mátyás forrás, Mogyoró hegy, Zsitvay kilátó, Panoráma kilátó, Apátkúti völgy. A frissítésről az útközben utunkba kerülő források gondoskodnak (Mátyás-forrás, Kaán-forrás). Útközben bepillantást nyerhetünk a Visegrádi-hegység élővilágába; mind a növény, mind az állatvilág igen gazdag és változatos. A túra végig a Duna-Ipoly Nemzeti Park természetvédelmi területén halad keresztül, szakvezetéssel. A túra ára 7000.-Ft/fő. Túrák indulnak: kedd, csütörtök, szombat 15 órakor.

Skanzen túra

Szereted a természetet? A hűsítő szelet, ami az arcodat csiklandozza, miközben a faágakon átszűrődő napsugarakat csodálod? Nem bánod, hogy 40km alatt alig találkozol autókkal, de biztonságos és kényelmes aszfaltozott utakon haladsz? Akkor ez a túra Neked szól! 790m szintkülönbséggel bejárjuk a Pilisi Parkerdő legszebb helyeit, hegyre fel és le és fel és le...érintünk völgyet, forrást, kaszálót, vízesést-ezer csodát. A túra végig a Duna-Ipoly Nemzeti Park természetvédelmi területén halad keresztül, szakvezetéssel. A túra során a Skanzenbe nem látogatunk be! A túra ára 8000.-FT/fő. Túrák indulnak: szombat 10 órakor.

Erdei kalandozás

Élvezed a kihívásokat? Nem riasztanak el az emelkedők és a földutak? Ki szeretnéd próbálni, hogy milyen érzés meghódítani a hegyeket egy ebike segítségével? A vasárnapi túránk erről szól: önmagad és a hegyek leküzdéséről! Jutalmul Magyarország legszebb panorámájával ajándékozunk meg a csodálatos Dunakanyarra! 50km és 1000 méter szintkülönbség, javarészt erdészeti földutakon végigtekerve. A túra végig a Duna-Ipoly Nemzeti Park természetvédelmi területén halad végig, szakvezetéssel. A túra ára 10 000.-Ft/fő. Túrák indulnak: vasárnap 10 órakor.

A túrákra jelentkezni telefonon vagy e-mail-ben lehet. A túra díját a helyszínen lehet rendezni, készpénzzel vagy bankkártyával, illetve OTP Szép kártyával.

Ha autóval érkezel hozzánk, kérünk, hogy autóddal a Fő utcában vagy a Duna utcában parkolj!

Minden túrázónk figyelmét szeretnénk felhívni, hogy a túrák során a KRESZ szabályok betartása mindenkinek kötelező!

A túrák alatt (meg egyébként is) szemetelni TILOS, kérünk, hogy vidd magaddal a szemeted az első kukáig!

Ha kérdésed van még, nézd meg a Gyakran Ismételt Kérdések  oldalunkat vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Eddigi túráinkról képeket, beszámolókat az Irka-firka-galéria oldalunkon találsz.

Túraidőpontok:

KEDD 15:00-18:00  Panoráma túra

CSÜTÖRTÖK 15:00-18:00 Panoráma túra

SZOMBAT 10:00-14:00 Skanzen túra

SZOMBAT 15:00-18:00 Panoráma túra

VASÁRNAP 10:00-15:00 Erdei kalandozás

A túrákra érdemes 15-20 perccel korábban érkezni, hogy beállíthassuk a kerékpárodat, rendezzük a papírokat és a fizetést, illetve válaszolhassunk az esetleges kérdéseidre.