Csapatépítés, családi túrák

Csapatos csapatás a Dunakanyar legszebb ösvényein? Tekergés a Visegrádi-hegység legszebb tájain egy szervezett frissítőponttal megspékelve? Kulturális felfedezőtúra Visegrádon? Rengeteg jó ötletünk van még, keressetek bizalommal!

Visegrádi 14 kerékpáros ebike flottánkat igény szerint akár 30 kerékpárra tudjuk hizlalni társkölcsönzőnk, a Maróti Kiskert segítségével. Nagyobb családok, baráti társaságok és céges rendezvények részére kínálunk bérlési vagy vezetett túra lehetőséget, illetve akár bővített piknikes kirándulási lehetőséget is. A jól bevált túraútvonalaink is szabadon variálhatóak, de szívesen állunk elő új ötletekkel is!
Tematikus túrák szervezését is vállaljuk, sőt, hozzánk esti programra is jöhettek (nincs is jobb, mint sötétben ebike-ozni az erdőben!)!
 
Az elektromos kerékpárok különösen jól illeszthetőek be csoportos programok esetén, mert a közösség minden tagja egyenlő feltételekkel indulhat neki a közös túrának, az ebike motoros rásegítése bárkit felrepít bármilyen emelkedőn, és sík úton is kellemesebb kitekerni vele a maximalizált 25km/h sebességet. 
 
Több céges rendezvénnyel a hátunk mögött bátran kijelenthetjük, hogy elsőrendű szabadtéri program egy-egy ilyen kirándulás, ami maximálisan segít a kikapcsolódásban és a csapatépítésben is. Gyakorlott túravezetőink segítségével valóban élményprogrammá válhat ez a pár óra együtt töltött idő!
 
Bátran ajánljuk hölgyeknek, uraknak és minden korosztálynak, sőt azoknak is, akik csak nagyon ritkán kerékpároznak!

További visegrádi programötletek, szállásinformáció, éttermek és minden egyéb ezen a fantasztikusan informatív honalapon megtalálható:

https://visitvisegrad.hu/