Csapatépítés, családi túrák

Csapatos csapatás a Dunakanyar legszebb ösvényein? Tekergés a Visegrádi-hegység legszebb tájain egy szervezett frissítőponttal megspékelve? Kulturális felfedezőtúra Visegrádon? Rengeteg jó ötletünk van még, keressetek bizalommal!

Visegrádi 18 kerékpáros ebike flottánkat igény szerint akár 30 kerékpárra tudjuk hizlalni igény szerint. Nagyobb családok, baráti társaságok és céges rendezvények részére kínálunk bérlési vagy vezetett túra lehetőséget, illetve akár bővített piknikes kirándulási lehetőséget is. A jól bevált túraútvonalaink is szabadon variálhatóak, de szívesen állunk elő új ötletekkel is!
Tematikus túrák szervezését is vállaljuk (sörkostoló, borkostóló, gasztrotúra) sőt, hozzánk esti programra is jöhettek (nincs is jobb, mint sötétben ebike-ozni az erdőben!)!
 
Az elektromos kerékpárok különösen jól illeszthetőek be csoportos programok esetén, mert a közösség minden tagja egyenlő feltételekkel indulhat neki a közös túrának, az ebike motoros rásegítése bárkit felrepít bármilyen emelkedőn, és sík úton is kellemesebb kitekerni vele a maximalizált 25km/h sebességet. 
 
Több céges rendezvénnyel a hátunk mögött bátran kijelenthetjük, hogy elsőrendű szabadtéri program egy-egy ilyen kirándulás, ami maximálisan segít a kikapcsolódásban és a csapatépítésben is. Gyakorlott túravezetőink segítségével valóban élményprogrammá válhat ez a pár óra együtt töltött idő!
 
Bátran ajánljuk hölgyeknek, uraknak és minden korosztálynak, sőt azoknak is, akik csak nagyon ritkán kerékpároznak!
 
Túravezetőket csapatos túráinkhoz díjmentesen biztosítunk!
 
Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés: eltekerentyu@gmail.com   
06304799740

További visegrádi programötletek, szállásinformáció, éttermek és minden egyéb ezen a fantasztikusan informatív honalapon megtalálható:

https://visitvisegrad.hu/