Visegrádi programok

Visegrád a csodálatos Dunakanyar legszebb ékköve. Fantasztikus történelmi emlékeink és csodálatos természeti értékeinknek köszönhetően rengeteg turista fordul meg nálunk. Ennek köszönhetően több kitűnő és minőségi szolgáltatásokat kínáló szálloda, panzió, magánszállás várja az ide érkezőket. A város maga is folyamatosan újul és szépül, amellett, hogy törekszik megtartani a régi értékeit. 

A múlt évben indult Dunakanyari körjárat elnevezésű hajójárat elváráson felüli érdeklődőt mozgatott meg. Idén április 24.-én indul újra útjára Visegrád-Nagyaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád vonalon. A tavalyi járaton felül lesz hajójárat Szentendréről Visegrádra, illetve Esztergomból Zebegénybe és vissza. Tehát mondhatjuk, hogy idén az egész Dunakanyart végig lehet majd hajózni.

ITT találod a menetrendet.

Visegrádon pedig szintén hop on hop off rendszerű körbuszjárat indul (tehát napijeggyel egész nap lehet használni a járatot), fő célpontja természetesen a Visegrádi Vár, de rengeteg más izgalmas megállója is lesz.

Az aktív programok kedvelőinek is van választási lehetősége: mi, az El-Tekerentyűben várunk minden kerékpározni szeretőt hagyományos és elektromos kerékpárjainkkal. Aki inkább a Duna adta lehetőségeket szeretné kihasználni, azokat sup és kenu kölcsönzés és túralehetőség várja az OutdoorMaffia-nál. A Visegrádi Vár szomszédságában pedig canopy és kalandpark várja a bátrabbakat. Szintén a Nagy-Villám tetején található a téli-nyári bobpálya a száguldás kedvelőinek.

 

Aki ellátogat a városunkba, biztosan meg fogja találni a kedvére való elfoglaltságot évszaktól függetlenül. 

További programokról, szállási és étkezési lehetőségekről teljeskörű tájékoztatás található a VisitVisegrád honlapján.