Hasznos és közérdekű információk, újdonságok és minden más

Pár perc erejéig a Duna Televízió Család barát című műsorában is felbukkantunk! Igazi világhírnév! 

Az adás itt tekinthető meg: https://mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2022-06-02-i-adas/

Az 57. perc tájékán leszünk!

"INTERJÚ A VISEGRÁDI E-BIKE KÖZPONTI ALAKJÁVAL, MÜLLER ANTALLAL

Müller Antallal, a Dunakanyar legendás kis kerékpárműhelye, a TEKERENTYŰ SZERELDE vezetőjével, az ELTEKERENTYŰ megálmodójával beszélgettünk hamarosan induló visegrádi E-BIKE projektről."

"E-kerékpáron tekerve fedezheti fel hazánk nemzeti parkjait!"

Az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda, valamint az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ 2020-ban a hazai nemzeti parkok számára elindította az E-Kerékpár Programot. A Program célja, hogy bővítse a nemzeti parkok aktív turisztikai kínálatát, így a látogatók teljesen új, kényelmes és természetbarát módon ismerhetik meg Magyarország természeti értékeit, egy- vagy többnapos e-kerékpáros túrák során. Az elektromos rásegítésű kerékpárok – más néven pedelec biciklik – segítségével a teljesen kezdő biciklisek is útra kelhetnek, és olyan új helyeket fedezhetnek fel, amelyek eddig a távolság vagy a terepviszonyok miatt meg sem próbáltak volna elérni.

"Dr. Kézdy Pál, a DINPI igazgatóhelyettese kiemelte, hogy ez a Fővároshoz közeli, dimbes-dombos terület az egyik legalkalmasabb az ökoturizmusra,

nagyon sok szép helyet lehet megnézni két kerékről, aszfaltozott erdei utak hálózatáról. Vállalkozókat keresve kettőt találtak, Pilismaróton Gyurász Gábort, akié Maróti Kiskert, Visegrádon Müller Antal Tekerentyű kerékpárüzletét."

"Izgalmas szolgáltatással bővült a nemzeti parkjaink kínálata:

pedelec bringás túrákon vehetünk részt akár már a következő napokban. Ennek örömére mi is kipróbáltunk egy beépített hátszeles bringát."

Webkamerák Visegrádon

https://visitvisegrad.hu/webkamera